2020-03-17 09:59:33

OBAVIJEST

Drage učenice, dragi učenici,

          sutra, u srijedu 18.3.2020., počinje online nastava u virtualnim učionicama. Molimo da svi još danas provjerite možete li se prijaviti u sustav te imate li nekih poteškoća. Zadnjih smo dana provjeravali treba li netko u razredu tablet ili SIM karticu s mobilnim podacima za Internet. Ako nekome treba nešto od navedenog, slobodno se javite razredniku/ci ili Školi mailom ili telefonskim pozivom, kako bismo vam omogućili alate potrebne za redovno praćenje online nastave.

            Ovaj tjedan nastava će se odvijati prema redovnom rasporedu Srednje škole Zlatar i to prema rasporedu 1. i 3. razredi ujutro, a 2. i 4. razredi popodne.  Raspored se nalazi na sljedećoj poveznici: 

http://web1.ss-zlatar.skole.hr/raspored_web/neparni/ucenici.pdf

            Predmetni nastavnici za sve razrede započinju rad na platformi Loomen sutra, 18.3.2020., od 9:00 do 12:00 sati (prema rasporedu za sve razrede). Zadaci u Loomenu koje vam zada predmetni nastavnik ne trebaju se raditi u realnom vremenu, nego je prihvatljivo da odradite svoje obaveze bilo kada u tijeku dana ili prema uputi predmetnog nastavnika.

             Ukoliko dođe do nekih problema sa sustavom, svaki razred ima razrađen back-up kanal preko kojega će se dalje odvijati komunikacija.

            Sljedeća 2 tjedna nema sumativnog vrednovanja tj. ocjena koje idu u rubriku u imeniku, osim u slučaju da su to testovi ili neupisane ocjene od prošlog tjedna ili ranije.

            Učenici se svaki dan moraju prijaviti u Loomen da se vidi njihova aktivnost. U slučaju da se učenik ne prijavi, to se evidentira kao izostanak u e-dnevniku i roditelj je dužan opravdati taj dan kao izostanak.

            Na mrežnoj stranici škole i u virtualnim razredima dnevno se objavljuju nove  informacije pa vas pozivamo da redovito pratite objave.

            Roditeljski sastanci i primanja roditelja odgađaju se do daljnjega.


Srednja škola Zlatar