preskoči na sadržaj

Srednja škola Zlatar

Otvorena savjetovanja

Otvara se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Pravilniku o obradi i zaštiti osobnih podataka.  Navedenim Pravilnikom uređuje se postupak obrade osobnih podataka i zaštita pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka  u Srednjoj školi Zlatar.

Prijedlog Pravilnika upućuje se na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću od 24. svibnja 2018.g. do 01. lipnja 2018.g.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na predloženi nacrt dostavljaju se elektronskim putem na sljedeću adresu –  ss-zlatar@kr.htnet.hr .

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi odnosno očitovanja bit će javno dostupni na internetskoj stranici Srednje škole Zlatar - http://www.ss-zlatar.skole.hr/ savjetovanje sa zainteresiranom javnošću/završena savjetovanja

 

Otvara se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Pravilima o stjecanju i načinu korištenja vlastitih prihoda i ostale imovine. Navedenim pravilima podrobnije se uređuju materijalna i procesna pitanja u pogledu ostvarivanja i raspolaganja vlastitim prihodima u novcu. Pravila se shodno primjenjuju i na stjecanje ostale imovine škole, a koju čine stvari i prava. Donošenjem ovih Pravila procesno će se urediti postupanje nadležnih tijela unutar škole u slučaju stjecanja vlastitih prihoda i primitka donacija i dara. Utvrđuju se odredbe o zakupu i najmu poslovnog prostora te načinu raspolaganja donacijama i darovima.

Prijedlog Pravila upućuje se na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću od 26. veljače 2018.g. do 05. ožujka 2018.g.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na predloženi nacrt dostavljaju se elektronskim putem na sljedeću adresu –  ss-zlatar@kr.htnet.hr .

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi odnosno očitovanja bit će javno dostupni na internetskoj stranici Srednje škole Zlatar - http://www.ss-zlatar.skole.hr/ savjetovanje sa zainteresiranom javnošću/završena savjetovanja

 

 

Otvara se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Pravilniku o provedbi postupaka jednostavne nabave robe, radova i usluga. 

U svrhu poštivanja osnovnih nadela javne nabave, te zakonitog, namjenskog i svrhovitog trošenja proračunskih sredstava, ovim se Pravilnikom o provedbi postupaka jednostavne nabave robe, radova i usluga  ureduju pravila, uvjeti i način postupanja nadležnih tijela Srednje škole Zlatar u provedbi postupaka jednostavne nabave robe, radova i usluga. 

Prijedlog Pravila upućuje se na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću od 17. siječnja 2018.g. do 24. siječnja 2018.g.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na predloženi nacrt dostavljaju se elektronskim putem na sljedeću adresu –  ss-zlatar@kr.htnet.hr .

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi odnosno očitovanja bit će javno dostupni na internetskoj stranici Srednje škole Zlatar - http://www.ss-zlatar.skole.hr/dokumenti_i_obrasci/savjetovanje/zatvorena_savjetovanja

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Anketa
Da li vam se više sviđa stara ili nova web stranica škole?Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Zlatar / Braće Radić 10, HR-49250 Zlatar / ss-zlatar.skole.hr / ss-zlatar@kr.htnet.hr
preskoči na navigaciju